de Adriana hoeve - december 2016
donderdag, 15 december 2016 23:02

Potje kaarten

Het wordt steeds gezelliger op de Adriana Hoeve maar ook zeker opgeruimder. Dhr H. neemt vaak de bezem ter hand want hij houd van een opgeruimd Erf.. Ik geniet ervan hoe fijn het is om samen buiten in de weer te zijn maar ik geniet er nog meer van dat als ik met de auto de dam op rij het er zo goed uitziet. 2 weken geleden kwam Jennie haar man even koffie drinken.. lees vogel/eekhoornvoederhuisjes ophangen. Ondertussen weten de vogels deze al aardig te vinden. Dus dank Man van Jennie!! 

Dhr M. heeft ons ondertussen ook gevonden en schuift 2x in de week aan om er even uit te zijn. Eigenlijk vind hij het allemaal niet zo nodig maar als zijn dochter dit heeft afgesproken dan doet hij het wel. Dhr is een paardenman en wou uiteraard wel even naar onze ponys kijken.. hij vond ze mooi!! en onze Albatros werd zelfs 10 jaar jonger geschat omdat hij er zo goed uitziet maar Vol trots verteld hij verder over zijn 7 paarden die alle 7 volgend jaar een veulen verwachten. En voor dat je het weet zit je even later met een aantal profs een potje te kaarten, Rikken wel te verstaan de spelregels hoefde ik niet op te zoeken Dhr M. die dik in de 90 is kon ons zo het spelletje leren. Mijn moeder vond het wel grappig en gaf aan dat iedereen wel op moest letten voor vals spelers. Niet dat ze het nou perse over mij had.. Dhr H werd geholpen door onze stageloopster S. en bij het laatste spelletje haalde ze de 1 na het andere potje binnen. Vrijwilligster M. kwam eigenlijk voor de eerste keer maar draaide gelijk mee en Dhr M. wou wel graag met haar Maten... Ja ja dat kan met Rikken.. het ging hun beide goed af.

Afgelopen week ook bevestiging ontvangen dat er nog 2 dagbezoekers voor 2 en voor 3 dagen komen. Ik had niet kunnen bedenken dat de sfeer zo fijn en aangenaam zou zijn en ik hoop dat deze mensen hetzelfde gaan ervaren zoals ik nu mijn 5e week op de Adriana Hoeve beleef.

Gepubliceerd in Blog
donderdag, 15 december 2016 21:50

Eekhoorn..

Wat weer een week.. Op de dinsdag en donderdag worden we vergezeld door Dhr H. Een paar weken terug had Dhr een eekhoorn gespot bij ons in de bomen. Wat een pracht we zagen hem springen van boom naar boom. Met de opening hebben we mooie bloemen en planten gekregen maar ook vetbolletjes en een eekhoornvoederhuisje. Vlug de nootjes erin en het lokken is begonnen..De vogeltjes worden gelokt met broodkruim en vetbollen. Op de woensdag bezoek van Mendy Palsen Margriet Lanjouw meteen pracht bos bloemen. Smiddags heerlijk gewandeld met de Amsterdamse vriendinnen. Vanmiddag zaten we na het eten nog even uit te buiken. En opeens stoot Dhr H. mij aan en zegt... Kijk hij doet ons weer aan. Pluimstaart omhoog en op onderzoek. Maar hij bleef in de bomen en voor dat we het wisten was hij er weer vandoor via 3 bomen.. Misschien komt er een dag dat hij bij ons aanschuift.

Gepubliceerd in Blog
zaterdag, 10 december 2016 21:17

Opening 10 november 2016

Overweldigend dat was het!!!!
Prachtige herinneringen zijn er gemaakt die dag ik zal ze nooit vergeten.! Karen AskesJennie Van T EndeCindy Stapel jullie hebben deze dag voor mij zo mogelijk gemaakt. Bedankt voor jullie tijd... Voor Tijdens en Na de Opening. Dat Wethouder Joop Brink van gemeente Coevorden de Opening wou verrichten was al mooi, maar mij redden omdat ik niet uit mijn woorden kon komen was geweldig! waarvoor Dank. De Adrianahoeve staat vol met Bloemen planten en attenties. Dankzij de mooie fotos van Dianne Dijenborghkan ik mijn herinneringen blijven beleven.

Gepubliceerd in Blog