Super User

Super User

Onze dienst begint zodra wij bij u aan de deur staan om u of uw familielid op te halen tenzij u ervoor kiest om zelf te halen en of brengen. Binnen zijn we van alle gemakken
voorzien o.a. 2 toiletten en 1 douche om zo goed en veilig mogelijk de nodige zorg te leveren. Intern is er ruimte om te lopen bij wandeldrang. Op veel grotere schaal kunnen we een ondersteunende partij zijn. Door dagelijkse problemen samen te bespreken kunnen we kijken wat wij hierin voor u kunnen betekenen. Hieronder zou kunnen vallen een bezoek aan de fysiotherapie, pedicure en kapsalon.

Bij ons kun je ervaren dat het heerlijk is om dagelijks een wandeling of fietstocht te maken.
Zomers in de voor of achtertuin zitten, wel of niet in de zon. Binnen of buiten zitten? De koffie of thee kunt u overal drinken. Het voordeel van
met meerdere mensen de dag te beleven is dat er altijd wel iemand mee wil doen met bijv. een gezelschapsspel voor binnen of buiten. Toch hoef je niet altijd mee te doen om te kunnen genieten van alle dagelijkse gebeurtenissen.

De aangename sfeer in onze karakteristiek verbouwde boerderij zal een ieder als warm en beschermend ervaren. Ons personeel heeft een opleiding gericht op de zorg gevolgd.
Eigen ervaring draagt bij aan passende en oplossingsgerichte zorg voor de cliënten.

Bekijk hieronder de video impressie over de Adrianahoeve:

vrijdag, 20 november 2015 01:00

Het rietendak

Is het weekend? Nee Mam het is vrijdag.. Britt is al naar school. Maar waar zijn onze Mannen dan?? Het is zo stil.
De rietdekkers zijn klaar.. Wat is het mooi. En hoe knap is het ondanks het slechte weer in een rap tempo een prachtdak leggen.. Alles is weer opgeruimd en tot later voor nog een paar dakramen aan de andere kant..

maandag, 23 november 2015 01:00

Gezocht een wandelaar

Vanmorgen tijdens de wandeling konden we weer de hertjes zien. Ik zeg nou wel herten maar misschien zijn het wel reeën.

zondag, 29 november 2015 01:00

Missie

Ik ben Klaartje Schouten,

Ik ben 45 jaar en vanaf mijn 18e op en af werkzaam in de zorg geweest, waarvoor ik de opleiding ZVer heb gevolgd.

Vanaf 2008 is er bij mijn moeder Alzheimer vast gesteld. Zij heeft nog tot 2013 zelfstandig kunnen wonen maar daarna hebben we besloten dat mijn moeder bij mij thuis kwam wonen. Mijn moeder is altijd een heel sociaal persoon geweest en heeft tot het laatst toe vrijwillige werkzaamheden uitgevoerd.

Nu mijn Moeder bij mij woonachtig is merk je dat door de ziekte Alzheimer het steeds moeilijker wordt om een sociaal leven te onderhouden. Hierdoor kwam de gedachte daar wij zelf in groot pand wonen om een dagbesteding thuis te starten.

 

woensdag, 23 december 2015 01:00

Onze nieuwe website

Eindelijk is onze nieuwe website live. Op deze site zal de voorgang van de verbouwinging beschreven worden. Daarnaast zullen wij hier onze activiteiten bekend maken.

zaterdag, 14 juni 2014 02:00

De mantelzorger thuis.

Het draait niet alleen om de Client, maar ook zeker om de mantelzorger thuis. De opzet is dat een ieder die een ziekte krijgt zo goed mogelijk in zijn eigen vertrouwde omgeving kan blijven wonen. Of u nu alleenstaand bent met hulp van buitenaf, of u woont samen met uw Partner. U gunt elkaar om zo lang mogelijk in uw eigen huis te blijven wonen. Dit kan alleen door u als Mantelzorger zoveel mogelijk te ontlasten. Een ieder heeft recht op een eigen leven en als mantelzorger moet je daar voor waken. Wij van de Adriana Hoeve willen u graag helpen ervoor te zorgen dat u als Mantelzorger wordt ontlast. Doordat u als mantelzorger ruimte heeft voor uw eigen ontspanning, zullen de momenten van uw samenleven weer de toegevoegde waarde zij van uw beide leven.

zaterdag, 14 juni 2014 02:00

Indicatie

De indicatie wordt gesteld door het CIZ of door de WMO hierin kunnen wij u helpen of in contact brengen met een budgetcoach of mantelzorgmakelaar.

zaterdag, 14 juni 2014 02:00

maaltijd voorziening

Onze maaltijden worden dagelijks vers bereid. Partners/mantelzorgers kunnen ook gebruik maken van de maaltijd tegen een vergoeding, door aan te schuiven of door mee te nemen.

zaterdag, 14 juni 2014 02:00

rustige omgeving/ activiteiten.

Bij ons kan je ervaren dat het heerlijk is om dagelijks een wandeling of fietstocht in de natuur te maken. Of u nu in de voor of achtertuin zit, wel of niet in de zon wilt zitten, genietend van de voorbijtrekkende fietsers auto’s en huifkarren, de koffie of thee kan u overal drinken. Het voordeel van met meerdere mensen de dag te beleven is dat er altijd wel iemand mee wil doen met een gezelschapsspel o.i.d. voor binnen of buiten. Toch hoef je niet altijd mee te doen om te kunnen genieten van alle dagelijkse gebeurtenissen. De aangename sfeer in onze karakteristiek verbouwde boerderij zal een ieder als een fijne dag ervaren.

zaterdag, 14 juni 2014 02:00

gediplomeerd personeel

Ons personeel heeft een opleiding gericht op de zorg gevolgd. Eigen ervaring draagt bij aan passende en oplossingsgerichte zorg voor de cliënten.

Pagina 1 van 2